usb

Ön megtervezi, mi legyártjuk!

A Cl-Pro Automatic Kft. az elektronikai gyártásra, smd beültetésre szakosodott vállalkozás. Cégünk fő profilja a kis- és közepes- vállalatok gyors és rugalmas kiszolgálása, akár egyedi igények alapján is.
Az elektronikai gyártás területén szerzett több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal állunk az Ön és cége rendelkezésére. Célunk, hogy az Ön által tervezett termék, a lehető legjobb minőségben, pontos határidőre elkészüljön. Ugyan ilyen elkötelezettséggel készítünk prototípust, valamint komplett szériatermékeket.

A gyártás során az SMD beültetéstől (felület szerelt alkatrészek), a THT szerelésen (furaton át szerelt alkatrészek) és kézi összeszerelésen keresztül, a tesztelés és csomagolás folyamatáig állunk rendelkezésére. Vállalunk kis és közepes szériás, valamint szérián kívüli elektronikai gyártást. Az elektronikai gyártás és smd beültetést kézzel végezzük.

Hisszük hogy önnek nem kell heteket, vagy akár hónapokat várni arra, hogy a beültetős cégek legyártsák akár prototípusát, vagy akár 5-10-25 darabos termelését. Számunkra fontos, hogy partnereink elégedetten vegyék kezükbe a saját terméküket, a pontos határidőre.
Az smd beültetést vagy a komplett elektronikai gyártást prototípusoknál, akár egy munkanap alatt elvégezzük és szellemi tulajdonát diszkréten kezeljük.

Az elektronikai gyártást mindig az Ön és piaci igényeire szabjuk.
Hiszünk benne, hogy Ön és cége sikerrel valósítja meg a terveit, melynek köszönhetően termékeire egyre nagyobb és nagyobb szüksége lesz az elektronikai iparnak. Amennyiben ez megvalósul, úgy biztosan számíthat a Cl-Pro Automatic Kft. segítségére és mindenkori szakmai rugalmasságára, hogy a gyártás során Ön nyugodtan hátra dőlhessen.


Az Smd beültetés a modernkori elektronikai gyártás alapjává vált. Manapság az Smd alkatrészek az elektronikai gyártás közel 2/3-át teszik ki.
Cégünk képes a legkülönfélébb sűrűségű és raszter osztású panelok Smd beültetésére az elektronikai gyártás minden területén.

nyák - monochrome
processzor

minőségpolitika

Az általunk gyártott termékek folyamatos ellenőrzés mellet készülnek a legnagyobb odafigyelés mellett. Munkafolyamatainkat a mindenkori technikai fejlődés szerint javítjuk. Az elektronika területén kicsit sem elhanyagolandó ESD (elektrosztatikus kisülés) védelemmel dolgozunk a gyártás minden területén. Munkatársainkat gondosan megválogatjuk, teljesítmény arányosan megbecsüljük és motiváljuk őket a minőségileg legjobb teljesítmény elérésére.