Kézi összeszerelés

Az egyre fejlődő SMD beültetés technikája mellett kiemelten fontos szerepe van még napjainkban is a furaton át szerelt (THT) alkatrészek beültetésének. Vannak az Elektronika gyártásnak olyan eszközei, ahol nem jelent költség hatékony megoldást a termék SMD beültető automata általi beültetése, illetve az SMD technika nyújtotta helymegtakarítás nem cél.

Az SMD beültetés végeztével vállaljuk a furaton át szerelt alkatrészek beültetését is.
Eszközeinket úgy választottuk meg, hogy nagyobb darabszámú elektronikai gyártások esetén is, hatékonyan tudjuk végezni a kézi alkatrészek beültetését.

A furaton át szerelt elektronikai gyártásban egyaránt alkalmazzuk az ólmos, valamint az ólommentes forraszanyagokat, amennyiben a megrendelő, valamint az általa képviselt gyártási technológia ezt kívánja.
A kézi beültetés során magas minőségű forrasztó állomásokat, valamint kiváló minőségű és neves gyártók, magas FLUX tartalmú forrasztó ónjait használva dolgozunk.
Az elektronikai gyártás végeztével a beültetett termékek ultrahangos mosóban tisztítjuk meg a forrasztási melléktermékektől, amennyiben más gyártói utasítással nem látnak el bennünket.
Ultrahangos mosást 170mm*220mm kontúrméretig tudjuk elvégezni.

Beszerzés

Vállaljuk a termékek gyártásához szükséges alkatrészek, NYÁK-ok és gyártási segédeszközök beszerzését.
A megadott BOM lista alapján beszerezzük az alkatrészeket, egyedi igények alapján is.
Megegyezés esetén vállaljuk a termékhez tartozó alkatrészek raktáron tartását.
A beültetést standard elemek esetén biztosítani tudjuk saját raktárkészletből is.

Az alkatrészek beszerzését az összes nagy, neves beszállítói kapcsolatunk révén tudjuk biztosítani.
NYÁK beszerzésében a hazai PCB gyártók NYÁK-jait preferáljuk. Egyedi igény alapján külföldi gyártók nyákjait is tudjuk használni.